Brazhdari: Jane shperndare ushqime e veshje

14/01/2010 16:05

Partia Socialiste ka ngritur prej disa ditesh nje shtab emergjence ne qytetin e Shkodres qe sipas drejtues lokale po organizon shperndarjen e ndihmave per banoret e goditur nga permbytjet.

Keti Brazhdari drejtuese e ketij shtabi thote se veprimtaria e pare eshte ajo e deputeteve socialiste qe po punojne per sensibilizimin e kesaj ngjarje gjithashtu veprimtari kryesore eshte shperndarja e ndihmave.

Keto ndihma jane dhene nga banore te qytetit te Shkodres dhe biznese te ndryshme.

Top Channel