Stojku: Tender per shitjen e energjise

13/01/2010 11:45

Kryetari i Korporates Elektroenergjitike Shqiptare Muharrem Stojku njofton se eshte shpallur tender per shitjen e energjise.

Sipas tij deri me tani kane aplikuar dy kompani serbe dhe dy italiane, ndersa ne tender per shitjen e energjise pritet te marre pjese edhe OSSH-ja.

Stojku njofton se nuk ka patur importim energjie nga Kosova.

Top Channel