Stojku: Une i hapa portat

12/01/2010 15:15

Drejtori i Pergjithshem i Korporates Elektroenergjetike Shqiptare, Muharrem Stojku pranoi ne emisionin “Shqip” ne Top Channel se ishte ai qe dha urdhrin per hapjen e portave te hidrocentraleve ne daten 27 dhjetor dhe per kete eshte bazuar mbi nje vendim te marre gati dy muaj me pare nga grupi i posacem qe monitoron kaskaden.(UPDATE)

Por inxhinieri Dhimiter Cico, akuzoi se hapja e portave gati dy muaj pas vendimit te grupit qe monitoron kaskaden, eshte shkelje e rregullores

Cico tha se keqmenaxhimi e ka futur kaskaden ne nje zone te rrezikshme.

Top Channel