Shkumbini shkaterron hekurudhen

12/01/2010 12:05

Nje shembje e shtratit e hekurudhes ne zonen e quajtur Mirakaj, 7 kilometra ne hyrje te qytetit te Librazhdit ka bllokuar levizjen e trenit te linjes Tirane-Pogradec.

Treni i nisur mengjesin e sotem eshte ndaluar perballe zones se shembur ne kohe duke shmangur aksidentin.  Shembja eshte shkaktuar nga ujrat e lumit Shkumbin qe kane gerryer token dhe bazamentin e hekurudhes.

Ne tren udhetonin te pakten 80 persona te cilet ishin nisur ne drejtim te Librazhdit, Perrenjasit, Pogradecit.

Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave ne Durres ka njoftuar marrjen e masave urgjente per transportimin e pasagjereve.

Ne vendngjarje ndodhet aktualisht nje ekip i specialisteve te Drejtorise se Hekurudhave dhe dhjetera mjete transporti.

Pasagjeret po rimbursohen per biletat dhe po sigurohet transporti i tyre.

Top Channel