Jemen, ushtria shkaterron celulen rebele

11/01/2010 19:00

Shtatembedhjete rebele dhe tete ushtare jemenas kane mbetur te vrare gjate luftimeve per marrjen nen kontroll te qytetit antik Sada.

Qyteti ne fjale eshte fortese e rebeleve shiite ne veri te Jemenit. Faqja e internetit e Ministrise lokale te Mbrojtjes ben te ditur se tashme qyteti ne fjale eshte nen kontrollin e plote te ushtrise.

“Operacioni eshte faza e fundit e pastrimit te qytetit nga celulat rebele”, thuhet me tej ne web site-n qeveritar.

Top Channel