Transportet: Rruga Tirane-Shkoder, e hapur per trafikun

08/01/2010 11:05

Ministria e Transportit njofton se rruga nacionale Tirane-Shkoder eshte e hapur per trafikun.

Ne nje njoftim te minutave te fundit sqarohet se makinat e medha dhe fuoristradat jane te lejuara te kalojne ne trajektoren e zakonshme te ketij aksi, ndersa makinat e vogla duhet te ndjekin trajektoren e segmentit rrugor kthesa e Vaut te Dejes-Mjede-Guri i Zi-Shkoder.

Nderkohe lagjet periferike te Shkodres, Bahcallek dhe Ajasem jane te izoluara dhe vetem varkat apo makinat e medha mund te kryejne levizje ne zone.

Top Channel