Cico: Qeveria nuk ka kontrolluar portat

07/01/2010 22:25

Inxhinieri Dhimiter Cico ka bere pergjegjese strukturat shteterore per situaten e krijuar ne qarkun e Shkodres, ku uji ka permbytur rreth 10 mije hektare.

Duke folur ne emisionin “Top Story” ne Top Channel, Cico ka deklaruar se institucionet shteterore nuk kane kontrolluar portat gjate gjithe ketyre viteve, gje qe sipas tij do te kete pasoja te renda.

“Me portat nuk eshte bere asnje lloj prove dhe per tunelin numer 3 nuk dihet ku jane portat. Dhe po nuk u hap ky tunel uji kalon mbi dige dhe katastrofa eshte si ajo e nje tsunami”, ka pohuar Cico. Ai ka shtuar me tej se kjo situate ka ardhur si pasoje e drejtimit te institucioneve shteterore nga persona te paafte.

Top Channel