Emigrantet, 21.000 te larguar ne 24 oret e fundit

05/01/2010 14:00

Te pakten 21 mije persona jane larguar nga Shqiperia nga pikat e kalimit kufitar gjate 24 oreve te fundit.

Sipas nje njoftimi per shtyp te Drejtorise se pergjithshme te policise, 145 mije persona jane larguar nga Shqiperia ne pese ditet e para te vitit, nga te cilet 132 mije shtetas shqiptare, dhe 13 mije te huaj.

Nje fluks prej 31 mije automjetesh kane dale nga pikat doganore shqiptare me drejtim ne 90 perqind te rasteve drejt Greqise.

Nderkohe qe priten edhe rreth 60 mije shtetas te tjere te largohen nga Shqiperia, te cilet zgjodhen vendin e tyre per te festuar naten e Vitit te Ri dhe Krishtlindjet.

Top Channel