Vrasja e Xhindit, peticion i banoreve

23/12/2009 15:55

Mbi 1500 banoret te zones se Roskovecit kane firmosur nje peticion, permes se cilit i kerkojne Prokurores se Pergjithshme, Ina Rama gjetjen e autoreve te vrasjes se deputetit te tyre Fatmir Xhindi. (UPDATE)

Perfaqesuesit e zones elektorale te ish-deputeti Xhindi, u shprehen se  kane kaluar 6 muaj nga vrasja e zotit Xhindi dhe ende nuk eshte bere asgje. Sipas tyre nese drejtesia nuk zbardhin kete ceshtje ata do te nisin greven e urise.

Peticioni banoreve te Roskovecit i eshte derguar edhe ambasades amerikane ku eshte kerkuar nderhyrja e saj per zbardhjen e ketij krimi.

Top Channel