Lodra seksi dhurate per parlamentaret franceze

22/12/2009 13:45

Pako dhurate Krishtlindjesh me lodra seksi dhe prezervative per parlamentaret franceze.

‘Dhuratat’ jane derguar nga nje shoqeri e specializuar per shitjen ne internet te ketyre objekteve.

Kompania i dergoi pakon edhe komisariatit te policise se Parisit ne shenje proteste, per ndalimin e shperndarjes se 6 mije lodrave falas ne fillim te dhjetorit.

Top Channel