Avokatet: Te perjashtohet trupa gjykuese

22/12/2009 13:45

Avokatet kerkojne perjashtimin nga procesi ndaj Arben Segjinit, Avni Koldashit dhe Ilir Kumbaros te trupes gjykuese pasi sipas mbrojtjes te njejtet gjyqtare kane shqyrtuar edhe masen e sigurise se Kumbaros dhe per kete ka papajtueshmeri ligjore.

Nje jave pasi kjo trupe dha arrest me burg per Ilir Kumbaron, kur Gjykata e Larte e kishte shuar kete mase ndaj te pandehurit, avokatet pretendojne se Krimet e Renda duhet te caktojne gjyqtare te tjere per dosjen.

Ne fakt edhe vete kryetari i Gjykates kerkoi doreheqjen e trupes nga ceshtja, por apeli i Krimeve te Renda nuk e pranoi duke e argumentuar se eshte normale qe i njejti gjyqtar qe kryen masen te beje edhe procesin.

Megjithate tashme qe mbrojtja ka qendrimin e saj per kete ceshtje, togat e zeza do ta rishqyrtojne serish kerkesen dhe do te shprehen me vendim te marten e ardhshme.

Top Channel