Kukes, permiresohet situata

21/12/2009 13:25

Pas disa dite te veshtira ne zonen e Kukesit per shkak te rreshjeve te debores, situata eshte normalizuar.

Drejtuesit e emergjencave dhe drejtuesit e qarkut thone se eshte punuar per rikthimin e normalitetit edhe ne zonat qe per shkak te motit ngelen pa energji. Furnizimi tashme eshte rikthyer pervec disa fshatrave te thella.

Policia ndaloi levizjen e mjeteve te medha ne rruget e bllokuara per te mos krijuar kaos por ne aksin Kukes-Qafe Shllak shume automjete ngelen te bllokuara per ore te tera.

Top Channel