Krimi ne Tirane, i importuar

21/12/2009 15:35

Krimi ne qytetin e Tiranes vjen i importuar nga rrethinat, lagjet periferike apo edhe qytetet e tjera te vendit.

Komisariatet policore 1, 2 dhe 3 qe kontrollojne pjesen me te madhe te qytetit te Tiranes kane edhe perqindjen me te larte te krimeve te ndodhura per vitin 2009, ndaj kryepolici i Tiranes Tonin Vocaj ne analizen vjetore tha se do te shtoje forca policore ne keto komisariate.

“Ne qarkun e Tiranes jane evidentuar 4828 vepra penale dhe jane zbuluar 82 perqind e tyre”, tha Vocaj.

Kapja dhe arrestimi i 7 hajduteve me te rrezikshem perpara dhjete ditesh mbetet operacioni me i suksesshem i ketij viti per Tiranen.

Operacioni me i rendesishem ngelet ‘Hijet e Nates’, ku ne saje te nje hetimi te gjate u arrit te zbulohet veprimtaria e nje grupi mjaft te rrezikshem

Top Channel