Diber, demshperblimet e termetit

21/12/2009 11:45

Prefektura dhe qarku i Dibres kane marre shume ankesa nga banore te zonave te ndryshme qe nuk jane demshperblyer pas termetit te shtatorit.

Perfaqesuesit e prefektures thone se presin qe keto ankesa te mblidhen nga pushteti vendor dhe me pas te ndjekin rrugen ligjore nga komuna ne qark, ne keshillin e qarkut, pastaj ne komune, dhe ne fund ne Ministrine e Brendeshme ku do vendoset dhenia ose mosdhenia e demshperblimit

Nderkohe dhjetera familje ne zonat e demtuara nga termeti jane ende jashte per shkak te shtepive qe u shkaterruan dhe nuk u demshperblyen.

Top Channel