Biberaj akuzon lidershipin e PD-se

20/12/2009 15:10

Pasi nuk arriti te ishte brenda listes me 100 emrat e zgjedhur te anetareve te Keshillit Kombetar te Partise Demokratike, ish deputeti Aleksander Biberaj ka akuzar lidershipin e Partise Demokratike per manipulimin e votave.

“Vota nuk eshte numeruar. Mungesa e transparences ka shoqeruar procesin. Manipulimi falsifikimi shenon fundin e demokracise ne kete parti. Duket sikur gjerat jane rregulluar me dore. Lidershipi i partise ka vendosur per kete radhitje”, deklaoi Biberaj

Zoti Biberaj shkoi edhe me tej kur akuzoi lidershipin e Partise Demokratike si te korruptuar, por nuk iu pergjigj pyetjes nese ketu perfshihet edhe kryeministri Berisha dhe se cilet jane personat e perfshire ne manipulim.  

“Baza eshte me demokratike se lidershipi. Nuk mund te me nxjerr na politika nje klan i korruptuar qe kontrollon partine. Tek klani i korrupruar perfshihet cdo person qe eshte marre me manipulimin e votave, Ju i dini se media i ka pasqyruar”, tha me tej Biberaj.

Zoti Biberaj la pa pergjigje edhe pyetjen nese kishte fakte se numerimi ishte i manipuluar dhe nese do te kerkonte apo jo rinumerimin e votave.

“Te gjitha opsionet e alternativat jane te hapura, por rinumerimi ka te beje me te njejtet persona”, perfundoi Biberaj.

Top Channel