Shengjin, peshkimi pa vend ankorimi

18/12/2009 12:30

Flota prej 54 anijesh ne portin e Shengjinit ne 60 perqind te saj e ka zgjidhur ceshtjen e furnizimit me nafte me akcize.

Drejtuesit e organizates qe menaxhon peshkimin thone se problem ngelet vetem ankorimi i anijeve vecanerisht gjate dimrit.

54 anijet e peshkimit ne Shengjin kane nje territor prej 136 metrash per t’u ankoruar ne kete port. Por duke filluar nga viti i ardhshem peshkimi duhet te leshoje nje pjese te hapesires per anijet e transportit. Dhe ky problem duket se zgjidhet vetem me ndertimin e kalates se re.

Top Channel