Obama: Presion per klimen

18/12/2009 04:15

Ne nje deklarate te Shtepise se Bardhe thuhet se presidenti Obama mbeshtet nje plan afatgjate per klimen dhe se angazhimi i tij per kete problem do te jete intensiv edhe gjate muajve pas Kopenhagenit.

“Ne rastin me te keq, nese nuk arrihet asnje marreveshje per reduktimin e gazrave serre, presidenti Obama eshte i vendosur te vazhdoje perpjekjet e tij per arritjen e nje qellimi te tille brenda muajve te ardhshem, dhe per te ardhur ky rezultat do te perdoren mjetet e duhura”, thuhet ne deklaraten e Uashingtonit.

Presienti Obam udheton ne oret e para te dites se premte per te marre pjese ne fazen finale te punimeve te Samitit per Klimen ne Kopenhagen.

Top Channel