Ministria, pa shlyer faturat e prapambetura

18/12/2009 09:05

Duke i konsideruar si te paverteta vleresimet se buxheti i shtetit gjendet ne veshtiresi financiare, Ministria e Financave pranoi dje se ka akumuluar detyrime te prapambetura ndaj invalideve, por do t’i shlyeje keto detyrime para fundit te vitit.

“Brenda muajit dhjetor do te perfundojne edhe te gjitha pagesat e prapambetura prej 400 milione lekesh per personat me aftesi te kufizuara dhe ata qe perfitojne ndihme ekonomike”, deklaroi dje zyrtarisht Ministria e Financave.

Financat rikonfirmuan faktin se kete vit nuk do te kete paradhenie per te punesuarit e administrates shteterore, por theksoi se shperndarja e pagave te dhjetorit ne janar eshte nje praktike qe thjesht sa respekton ligjin.

“Te gjitha pagesat per pagat e pensionet do te shperndahen sipas ligjit dhe nuk do te kete asnje shtyrje pagese per ne muajin janar”, thuhet ne deklarate.

Top Channel