Berat, shkaterrohen banesat

18/12/2009 12:10

Rreth 5 banesa ne qytetin e Beratit jane shkaterruar dhe bere te pabanueshme pas rreshkitjes se tokes.

Banoret e ketyre banesave tregojne se jane tmeruar kur masivi i dheut, gureve dhe baltes ra mbi shtepite e tyre duke ju rrezikuar edhe jeten.

Te gjithe banoret kane mundur te dalin jashte per te shpetuar nga shembja e shtepive qe po lekundeshin nga masivi i gureve dhe baltes siper tyre.

Ne vendngjarje kane mberritur edhe specialistet e emergjencave qe i kane cilesuar shtepite te pabanueshme dhe kane kerkuar largimin e banoreve, ndersa keta te fundit kerkojne ndihme sepse jane te pastrehe.

Banoret e shtepive te demtuara braktisen banesat per shkak se levizja e tokes vazhdon.

Top Channel