Parisi regjistron boren e pare te sezonit

17/12/2009 21:20

Ne Paris eshte regjistruar debora e pare e sezonit, e cila ka shkaktuar probleme tek transporti, si ai rrugor ashtu dhe ajror.

Si pasoje e reshjeve te dendura, jane mbyllur Kulla Eiffel dhe te gjitha parqet ne kryeqytetin francez.

Debora, e cila ka arritur deri ne 5 centimetra, ka vene ne veshtiresi edhe aeroportet e Parisit, ku jane regjistruar vonesa.

Gjithashtu, qytetaret jane vene ne prove te veshtire edhe nga greva e shofereve te autobuzeve te linjes.

Top Channel