Fier, OSSH nis ndeshkimin e debitoreve

16/12/2009 14:05

OSSH rajoni Fier ka nisur ndeshkimin ndaj gjithe abonenteve debitore te energjise elektrike.

Prej dites se merkure ka nisur nderprerja e furnizimit me energji elektrike per gjithe konsumatoret qe gjate ketij viti nuk kane shlyer sasine e energjise se harxhuar. Ne krye te listes qendrojne kompania ARMO, e cila rezulton debitore me 140 milion leke te reja. Me pas renditen TEC-i Fier me nje shifer prej 5.3 milione lekesh te reja, kompania Albpetrol me 5.2 milione leke etj.

Por debitore ndaj OSSH jane edhe njesi te ndryshme te qeverisjes vendore bashki dhe komuna si dhe ujesjellesat qe varen prej tyre jane tashme ne kete liste debitoresh.

Nje urdher i dale nga zyrat qendrore te OSSH-se ne Tirane ka mberritur ne mesdite ne rajonin Fier. Qe nga mesdita specialiste te saj kane nisur nderprerjen e energjise per ujesjellesat, kompanite e siperpermendura si dhe njesite e qeverisjes vendore dhe institucione te ndryshme shteterore.

Burime nga OSSH-ja Fier shprehen se ky aksion do te vijoje edhe diten e neserme dhe po sipas ketyre burimeve, nuk do te kete asnje tolerim derisa te derdhen te hollat e prapambetura qe kapin nje shifer deri ne 2 milion leke te reja.

Top Channel