Durres, paraplegjiket ne proteste

16/12/2009 16:45

Paraplegjiket dhe tetraplegjiket e Durresit kane nisur protestat per mosmarrjen e pensionit mujor te invaliditetit.

Ata jane mbledhur ne sheshin qendror te qytetit duke shprehur pakenaqesine e tyre per pagesat e munguara qe nga muaji nentor.

Bllokimi i rruges hyrese te qytetit bregdetar eshte nje tjeter forme e protestes qe invalidet kane zgjedhur si hap te metejshem ne kete fundviti qe ka trokitur i veshtire dhe pa asnje perkrahje ne familjet e tyre te varfra dhe pa mundesi te tjera per te mbijetuar.

Top Channel