Gripi A, ne trajtim te specializuar 6 raste

15/12/2009 08:55

Gripi i derrit AH1N1 nuk po perhapet me shpejtesi, ashtu si ne muajin nentor, por komplikacionet qe po shkakton kete muaj jane me te renda se ne çdo periudhe tjeter.

Aktualisht ndodhet ne gjendje stacionare, gjendje e rende dhe e pandryshueshme, nje grua shtatzene.

Pacientja po mbahet nen vezhgimin e mjekeve dhe po trajtohet ne menyre te specializuar ne sherbimin e infektivit ne qendren spitalore universitare “Nene Tereza”.

Sipas mjekeve te sherbimit eshte edhe nje rast tjeter, i cili po mbahet nen vezhgim ne kete repart.

Nga ana tjeter jane dy raste te tjera te cilet jane nen kujdes te specializuar edhe ne spitalin universitar te semundjeve te mushkerive, “Shefqet Ndroqi”.

Top Channel