Asnje reagim per rritjen e cmimit te energjise

15/12/2009 15:10

Ne nje kohe kur mitingjet dhe protestat jane bere prone e politikes, sindikatat shqiptare ndjehen teresisht jashte loje, ose sikunder thone edhe vete drejtuesit e tyre, te gjunjezuara.

“Sindikatat jane pa prona, pa zyra, pa mjete financiare per te zhvilluar protesta. Ne nuk do te heshtim dhe do te perpiqemi te organizojme protesta pas vitit te ri”, tha Kole Nikollaj, nga Konfederata e Sindikatave.

Megjithate ne nje dite si ajo kur merrej nje vendim qe familjet shqiptare te paguajne me shume per energjine elektrike qe do te kosumojne, sindikatat kane gjetur strehe ne nje nga hotelet luksoze te Tiranes per te organizuar nje konference gjate te ciles per te denoncuar diskriminim ne pune.

Megjithate kreu i sindikatave ka vendosur qe te pushoje deri ne mbyllje te ketij viti, kur tha se me fillimin e vitit te ri do te nise edhe organizimi i protestave per ceshtjet ekonomike.

Top Channel