Hena e plote na bene me te dhunshem

14/12/2009 15:35

Kur hena eshte e plote, behemi me te dhunshem. Ky eshte perfundimi i nxjerre nga disa shkencetare australiane te cilet kane dokumentuar disa sjellje te cuditshme gjate ketyre diteve.

Ne kerkimin e publikuar ne “Medical Journal” te Australise, studiuesit kane ekzaminuar ratet e 91 pacienteve qe jane paraqitur ne ndihmen e shpejt te nje qyteze ne veri te Sydney.

Hipoteza e autoreve eshte se me henen e plote ka me shume mundesi per te konsumuar alkool dhe droge, gje qe mund te coje ne raste me frekuente te dhunes dhe halucinacioneve.

Top Channel