Gjirokaster, kapet trajleri kontrabande

14/12/2009 10:45

Pas informacioneve operative eshte bere i mundur ndalimi i nje trajleri me mallra kontrabande qe kishte hyre nga Greqia dhe qe po i drejtohej Tiranes.

Automjeti eshte ndaluar ne rrugen Gjirokaster-Tepelene dhe agjentet e krimit ekonomik kane bere verifikimet ne dogane ku ka rezultuar mall i pazhdoganuar.

Menjehere ka nisur ceshtja penale dhe dy doganieret te cilet kane qene ne turn kur ka kaluar trajleri. Ata jane shpallur ne kerkim nga Policia e Gjirokastres.

Top Channel