Britani, Elisabeta II mund te kaperceje gjeneraten

13/12/2009 13:55

Ndoshta eshte sinjali i nje kthese te madhe ne monarkine britanike.

Mbreteresha Elisabeta II, pergatitet t’i delegoje nipit William nje pjese te madhe te aktiviteteve te saj publike, per ta pergatitur per diten ne te cilen do te ngjitet ne fron.

Lajmi eshte bere publik nga e perditshmja britanike “The Independent on Sunday” e cila citon burime qeveritare. “Keshtu, duke filluar qe nga viti i ardhshem, William do te kaloje pjesen me te madhe te kohes ne aktivitete zyrtare, duke perfaqesuar mbretereshen”, lexohet ne nje dokument te thesarit qe vlereson se shpenzimet publike dhe ato te perfaqesimit te nipit 27 vjecar te Elisabetes, do te rriten ndjeshem.

Lajmi nderkohe do te konfirmonte hipotezen qe monarkja 83 vjecare ka nder mend t’ia dorezoje spektrin nipit, duke kapercyer keshtu nje gjenerate.

Top Channel