Kongresi i PD, Biberaj sqaron detajet e propozimeve

12/12/2009 17:10

Ne prag te kongresit te Partise Demokratike, anetari i kryesise Aleksander Biberaj ben te ditura detaje per propozimeve te tij per ndryshime ne statut qe lidhen me menyren e drejtimit te partise, zgjedhjeve te ndryshme, ndarjen e posteve dhe qarkullimin e elitave. 

Qellimi i ketyre propozimeve, sipas zotit Biberaj lidhet me shume me te ardhmen e Partise Demokratike, me pershtatjen e saj me fazen e re ku ka hyre vendi dhe ngjasimin e saj me simotrat europiane.

Duke i analizuar keto propozime si mekanizmat e duhur qe konsolidojne partine, zoti Biberaj, nuk shmang edhe komentet per situaten aktuale politike ne vend. Ne nje kendveshtrim te ndryshem nga qendrimi zyrtar i Partise Demokratike.  

“Forcat politike duhet te ulen e te negociojne per te gjetur zgjidhje. Per mendimin absolutisht dialogu behet brenda dhe jashte parlamentit”, thote Biberaj.
 

Top Channel