Debora, izolohen zonat ne veri

12/12/2009 12:00

Ardhja e stines se dimrit dhe reshjet e para te debores kane krijuar edhe problemet e para ne qarkullimin e njerezve dhe mjeteve.

Kater komuna ne Kukes dhe nje ne Tropoje jane izoluar nga reshjet dendura te debores qe ra gjate nates se mbremshme.

Sipas korrespondentit te Top Channel ne Kukes, trashesia e debores ka arritur deri ne 20 centimetra. Komuna e Arres, Kolis, Gryke Cajit dhe Shishtavecit ne Kukes si dhe komuna e Valbones ne Tropje jane izoluar teresisht prej mese tete oresh.

Edhe kalimi ne rrugen nacionale eshte bere i veshtire per shkak te debores dhe ngricave.  Ne rrugen Kukes-Kalimash, levizja e automjeteve ne pjesen e Qafes se Malit eshte bere gati i pamundur.

Per shkak te gjendjes se renduar te motit, policia njofton edhe per dy aksidente.

Ne aksin e  rruges, Kukes- Shishtavec nje automjet  ka dale nga rruga per shkak te ngrices dhe ka rene ne humnere.

Per pasoje kane vdekur dy vete dhe eshte plagosur nje i trete.

 Nderkohe ne rrugen Kukes –Qafa e Malit ne vendin  e quajtur Kthesat e Kalimasht nje tjeter automjet ka dale nga rruga dhe per pasoje jane plagosur dy vete.

Sipas policise rrugore ne rruget qe lidhin kukesin me qendra te tera e banuara kalim i mbetet i veshtire,  vecanerisht per mjete e tonazhit te larte.

Top Channel