Google ofron superfjalorin inovativ dhe te evuluuar. Tani mund te kerkosh nje fjale dhe vec perkthimit ne gjuhen qe deshiron, gjen edhe sinonimet e saj, shprehjet e bazuara mbi te, citimin dhe perkufizimet e duhura.

Plus kesaj, ky sherbim eshte edhe enciklopedik, duke perfshire keshtu te gjitha ambicjet wikipediane.

Fjalori nuk duhet ngaterruar me Google Translate, pasi eshte nje risi krejt e vecante, e re dhe shume efikase.

Top Channel