Plani rregullues, Rama akuza Berishes

27/10/2009 16:05

Pas prezantimit te planit te ri rregullues te Tiranes ne Keshillin Bashkiak tashme ai pritet te miratohet ne Keshillin e Rregullimit te Territorit, i cili drejtohet nga kryeministri Berisha.

I menjehershem ka qene dhe reagimi i kryebashkiakut Rama lidhur me kete hallke te fundit qe do te vendose mbi planin e Tiranes se Madhe, duke leshuar akuza ndaj kryeministrit Berisha dhe familjes se tij.

“Pasi e mbajten planin per nje vit per te bere propaganden e ulet se nuk ka plan, dje e miratuan ne Keshillin Bashkiak. Tani mbetet te shohim sa do te ndikoje oreksi i familjes ne miratimin perfundimtar te planit”, tha Rama.

Kjo deklarate e kryetarit te bashkise erdhi gjate inspektimit te punimeve ne bllokun 51 i cili po rikonstruktohet  duke nderhyre ne te gjithe sistemin e ujesjelles –kanalizimeve, sistemimin e trotuareve dhe asfaltimin e rrugeve ndermjet pallateve.

Rama u shpreh se pavaresisht pengesave te qeverise, bashkia e Tiranes do te realizoje te gjithe projektet e saj per shnderrimin e Tiranes ne kryeqytet europian.

Top Channel