DASH: Shqiperia respekton lirine fetare

26/10/2009 20:40

Departamenti amerikan i Shtetit ka publikuar raportin vjetor mbi lirine fetare, ku ne pjesen kushtuar Shqiperise thuhet se Kushtetuta e vendit garanton kete liri.

Sipas raportit, nga Shqiperia nuk ka raportime per diskriminimin shoqeror mbi baza fetare.

Dokumenti i DASH veren me tej se ne Shqiperi nuk ka ligj qe ndalon simbolet fetare ne institucionet publike dhe se qeveria shqiptare e ka respektuar lirine fetare.

Top Channel