“Giffoni”, Berisha pret drejtorin e festivalit

26/10/2009 20:30

Me rastin e zhvillimit ne Shqiperi te festivalit nderkombetar te filmit per femije “Giffoni”, kryeministri Berisha priti sot ne nje takim drejtorin e ketij festivali, Claudio Gubitosi, bashke me drejtorin e “Giffoni Albania”, Namik Ajazi.

Kryeministri Berisha theksoi se ky eveniment eshte nje shprehje e rendesishme e bashkepunimit mes Shqiperise dhe Italise, si dhe nje panorame serioze e arritjeve te filmit per femije.

Festivali  “Giffoni” koincidon me 40 vjetorin e festivalit te filmit “Giffoni” dhe me 25 vjetorin e zhvillimit te ketij aktivitetit nderkombetar ne Shqiperi.

Top Channel