PS: Rendohet situata ekonomike

24/10/2009 15:50

Partia Socialiste veren perkeqesim te situates ekonomike ne vend. Sipas deputetit socialist Ilir Beqaj te dhenat e fundit te buxhetit tregojne renia e te ardhurave ne buxhet eshte rritur, tregues qe sipas tij tregojne per gjendjen e veshtire te biznesit.

Sipas Partise Socialiste, i vetmi ze i rritur ne buxhetin e qeverise eshte deficiti buxhetor, i cili eshte kater here me i larte se 9 mujori i viti te kaluar.

Beqaj tha se keta tregues te perkeqesuar te buxhetit jane deshmi e keqqeverisjes nga nje maxhorance, e cila nuk eshte votuar nga shqiptaret dhe se Partia Socialiste sipas tij eshte e vendosur per largimin e saj me cdo menyre.

Top Channel