Brukseli: Ne 2012 emigracioni pa difeenca ne 27-she

22/10/2009 04:30

Brukseli u ka kerkuar te gjitha shteteve te Unioni nje politike te perbashket dhe te njejte ne lidhje me fenomenin e emigracionit.

“Ende ekzistojne diferencime te medha mes 27 anetareve ne lidhje me trajtimin e emigranteve. Kjo situate nuk mund te tolerohet me dhe duhet te marre fund brenda 2012 fale nje pakete te perbashket qe do te zbatohet ne gjithe hapesiren e vendeve te BE-se”, eshte shprehur Barrot.

Me tej komisari europian vendosi theksin tek zbatimi i nje politike te njejte dhe shanse te barabarte ne te gjitha vendet e Bashkimit Europian per azil-kerkuesit.

Top Channel