Paris, djali i Sarkozy: Nuk terhiqem

14/10/2009 22:05

Jean Sarkozy nuk terhiqet dhe konfirmon kandidaturen e tij ne krye te entit publik qe do te kontrolloje anen financiare te lagjes pariziene Defense.

Sarkozy junior synon keshtu te zevendesoje Patric Devedjian, qe per plotesimin e moshes, nuk mund ta mbuloje me kete detyre.

Nje dekret parashikonte te ngrinte kufirin e moshes, mbi 65 vjec, per t’i mundesuar Devedjian qe te qendronte ne detyre deri ne vitin 2011.

Por pallati Elize nuk e ka mundesuar kete opsion dhe kontrolli i ka kaluar djalit te presidentit, gje qe ka shkaktuar shume polemika ne France.

Top Channel