Shkoder, shkaterrohet ura e fshatit Rrjoll

29/09/2009 12:25

Ura modeste prej derrase mbi Lagunen e Vilunit qe lidh fshatin Rrjoll me plazhin e Velipojes pas disa demtimeve te vazhdueshme eshte shembur duke u bere e pa kalueshme.

Per pasoje mbi 1500 banore te kesaj zone turistike kane mbetur te izoluar. Prej dy ditesh banoret e fshatit Rrjoll jane te detyruar te udhetojne me varka, duke filluar nga blerja e ushimve deri tek transporti i te semurve.

Kryetari i komunes Velipoje, Nikoll Marku eshte shprehur se brenda kater ditesh ura do te riparohet dhe se ne lidhje  me kete zone eshte planifikuar te ndertohet nje ure tip beli.

Laguna e Vilunit ku dhe ndodhet ura e shembur dhe zona e plazhit ne fshatin Rrjoll eshte nje nga zonat ende te pazbulura te bregdetit shkak per kete eshte mungesa e infrastruktures rrugore.

Top Channel