Lezhe, pranga per rryshfet punonjesve te OSSH-se

25/09/2009 18:40

Policia e Lezhes gjate nje operacioni te koduar “energjia e nderprere” ka arrestuar shtetasin Viktor Ujka, kryetar i Deges se Shitjes se OSSH-se ne Lezhe dhe faturistin Gjovalin Prenga.

Gjate nje komunikimi zyrtar, zedhenesi i Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit, Klodian Branko tha se, pas nje hetimi disa mujor eshte konstatuar se keta shtetas kane detyruar nje subjekt tregtar per dy vjet me radhe qe t’u jepte rryshfet 80 mije leke cdo muaj, ne kembim te faturimit afrofe te energjise eleketrike per nje vlere me te vogel nga sa konsumonte.

Te dy te arrestuarit akuzohen per “korrupsion pasiv te personave qe ushtrojne funksione publike”.

Top Channel