Gedafi vizite ne Venezuele

25/09/2009 23:40

Lideri i Libise Muamar Gedafi ka nisur viziten e tij te pare ne Ameriken Latine.

Gedafi ndodhet ne Venezuele ne kuader te fteses derguar nga presidenti vendas, Hugo Cavez per te marre pjese ne samitin e organizuar prej tij mes Amerikes Jugore dhe vendeve afrikane.

Gedafi viziton Karakasin pas pjesemarrjes dhe fjalimit polemizues ne Asamblene e Pergjithshme te Kombeve te Bashkuara.

Top Channel