Lartesite Golan, Facebook: Izrael apo Siri?

22/09/2009 00:45

Nese do te te duhet te hapesh nje profil ne rrjetin social “Facebook” ne Lartesite Golan ne Lindjen e Mesme gjendesh ne medyshje se kujt shteti i perket, Izraelit apo Sirise.

Dhjetra vite lufte ende nuk i kane dhene nje pergjigje kesaj pyetje dhe “Facebook” per te shmangur incidentet ka lejuar qe te dyja vendet si alternativa per perdoruesit e tij.

Deri me tani per regjistrimet nga Lartesite Golan Siria ka qene alternativa e vetme, por krijimi i nje grupi me emrin “”Facebook, banoret e Golanit jetojne ne Izrael jo ne Siri”, rrjeti social i vendosi te dyja vendet si alternativa.

Zyrtarisht Lartesite Golan njihen si territor Sirian i pushtuar nga Izraeli ne vitin 1967 ne te ashtuquajturen lufta gjashte ditore.

Top Channel