Korce, kufizimet e energjise deri ne 7 ore

22/09/2009 08:10

Remontet ne linjen e interkonjeksionit 400 kilovolt pritet te rikthejne ne zonen e Korçes nderprerjet e gjata te furnizimit me energji elektrike.

Edhe pse ishte parashikuar qe punimet dhe remontet ne linja te perfundonin deri diten e premte te javes se shkuar, duket se edhe per javen ne vijim banoret dhe bizneset e rretheve te juglindjes do te perballen me nderprerjen e energjise elektrike per disa ore gjate dites.

Operatori i Sistemit te Shperndarjes se energjise elektrike (OSSH) ka bere te ditur se remontet do te vazhdojne ne linjen e interkonjeksionit ne Zemblak dhe kane paralajmeruar nderprerje edhe me te gjate te furnizimit me energji.

Top Channel