Topalli: Hungaria, mbeshtetje per Shqiperine

19/09/2009 16:10

Jozefina Topalli ka marre pjese ne konferencen e katert rajonale te kryetareve te parlamenteve te Ballkanit Perendimor, ku ka marre mbeshtetje te plote nga homologu i saj hungarez Bela Katona, vend ku u zhvillua edhe aktiviteti.

“Ne do të lobojmë për ju”,  theksoi Kryetari Katona, duke shtuar se marrëdhëniet e shkëlqyera mes Hungarisë dhe Shqipërisë do të ndikojë në muajt shumë të rëndësishëm të presidencës hungareze të BE-së pas një viti“.

Për Kryetaren e Kuvendit Jozefina Topalli mbeshtetja hungareze eshte e rendesishme, si per anetaresimin ne NATO ashtu edhe rrugen e integrimit ne BE.

Top Channel