Varferi ekstreme ne Kukes

18/09/2009 12:30

Varferia e thelle ka kapur gati 26 perqind te banoreve te qarkut te Kukesit, jane me qindra familjet me shume anetare te cilat jetojne me ndihme ekonomike.

Hajdin Matmuja eshte kryefamiljari i nje prej ketyre familjeve ne skamje.

Familja e tij mezi perballon jetesen dhe as qe behet fjale per shkollimin e 9 femijeve te ish-metalurgut.

Top Channel