“Gerdeci”, Rama: Gjykata merr vendimet

15/09/2009 10:20

Kryeprokurorja Ina Rama flet pas pushimit te ceshtjes ne ngarkim te ish-ministrit te Mbrojtjes, Fatmir Mediu, nga Gjykata e Larte.

“Ne kryem detyren tone per hetimin e tragjedise se Gerdecit, por eshte gjykata qe i merr vendimet”, shprehet Rama.

Nje dite me pare perfaqesuesit ligjore te zotit Mediu deklaruan se kerkonin nje proces gjyqesor per t’i shkuar deri ne fund kesaj ceshtjeje, por ishte paaftesia e prokurorise per te perballuar nje gjykim te tille.

Nga ana e tij Mediu reagoi duke thene se nuk eshte i mbrojtur pas asnje imuniteti dhe se kerkon qe tragjedia e Gerdecit te zbardhet me transparence te plote.

Top Channel