Studentet e rinj, listat nuk afishohen

11/09/2009 16:10

Listat me emrat e te rinjve fitues ende nuk jane afishuar ne fakultetet perkatese, te universitetit te Tiranes, megjithese Ministria e Arsimit ka njoftuar zyrtarisht se prej dites se shtune duhet te nise regjistrimi.

Ndersa sekretarite e fakulteteve nuk i kane afishuar ende listat, per informimin e te rinjve ka sherbyer interneti dhe shtypi i dites.

Ne shtyp gjendet e botuar thuajse e gjithe lista e 20 mije fituesve.

Top Channel