Fier, banoret e Zharresit dhe Kuqasit ne proteste

04/09/2009 16:45

Banoret e fshatrave Zharres dhe Kuqas te qytetit te Fierit jane duke zhvilluar nje proteste kunder kompanive te perpunimit te naftes.

Ata kane bllokuar tre bote nafte ne sektorin 6 per te mos lejuar vijimin e punimeve qe, sipas banoreve, po demtojne shtepite e tyre.

Germimet qe po bejne keto kompani ne kete zone, sipas banoreve, kane shkaktuar rreshkitjen e tokes.

Top Channel