Kongresi, Majko: Ceshtja kryesore, zgjedhjet

29/08/2009 13:05

Pas pak ne Pallatin e Kongreseve do nise punimet Kongresi i Jashtezakoshem i Partise Socialiste ku do te marrin pjese rreth 1500 delegate nga te gjitha rrethet e vendit.

Punimet do hapen me nje material filmik prej rreth 20 minutash per zgjedhjet e 28 qershorit dhe me pas delegatet do flasin per eksperiencen e tyre ne keto zgjedhje.

Sipas deputetit socialist, Pandeli Majko, Partia Socialiste po e zhvillon kete kongres ne radhe te pare per zgjedhjet. “PS ka shume zhurme pasi eshte nje familje e madhe”, tha Majko me nota humori per mikrofonin e Top News. 

Top Channel