Shkoder, proteste per mbylljen e zyrave te aplikimit

15/08/2009 14:10

Qytetaret e Shkodres kane protestuar sot per mbylljen e zyrave te aplikimit per karta identiteti dhe pasaporta biometrike.

Edhe pse kerkesat per aplikimin kane arrtiur pikun per shkak edhe te ardhjes se emigranteve, qytetaret thone se prej mese dy javesh vazhdojne te presin ne radhe te gjata.

Nje tjeter shqetesim per keta qytetare eshte edhe abuzimi qe po behet me kuponat per karta dentiteti.

Protestes se qytetareve i eshte pergjigjur bashkia e qytetit,sipas drejtuesve te bashkise pretendimet dhe pakenaqesite e qytetareve jane shume te drejta por stabilizim i situates, sipas tyre eshte vetem ne dore te kompanise ‘Sazhem’ qe eshte pergjegjesja e vetme per bllokimin e procesit.

Qytetaret e Shkodres kane kercenuar bllokimin e rruges hyrese per ne qytet nese procesi nuk rifillon menjehere.

Top Channel