Aleks Keka, “Qytetar Nderi” i Kastratit

04/08/2009 09:45

Komuna e Kastratit ne Malesi te Madhe shpall “Qytetar Nderi”, Aleks Keken, ish-kryetarin e Partise Demokristiane per kete zone.

Funksionari i larte i partise, u vra dy jave perpara zgjedhjeve ne nje atentat me eksploziv.

Ngjarja me Keken shenoi edhe incidentin me te rende parazgjedhor. Perfaqesues te PDK-se e denoncuan kete vrasje si politike dhe kerkuan zbardhjen sa me pare te saj nga qeveria.

Top Channel