Shkarkon muzike, gjobe 700 mije euro

03/08/2009 10:20

Perfundon ne telashe nje student i Universitetit te Bostonit. Duhet t’i paguaje rreth 700 mije euro kater shtepive diskografike, pasi ka shkarkuar muzike online pa kerkuar me pare lejen e tyre.

Joel Tenenbaum pranoi perpara gjykateve se shkarkoi rreth 30 kenge, duke kryer keshtu aktin e dyte te piraterise se ketij lloji ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Per te shkarkuar dhe shperndare file perdori kompjuterin e prinderve dhe nje kompjuter tjeter ne universitet.

Top Channel